Våra medlemskap

Månadskort
Medlemskapet kostar 199 kronor i månaden och är utan bindningstid. Inskrivningsavgift 250 kr tillkommer. När du skriver in dig som medlem betalar du träningsavgift för resterande dagar i aktuell månad och hela avgiften för nästa månad. För därefter övergå till autogirobetalning.

Årskort
Medlemskapet kostar 2 250 kronor för ett år plus inskrivningsavgift 250 kronor. Allt ingår. Du betalar hela summan på en gång.

Företagspriser
Hos oss finns avtal för de minsta till de största och för företag med fler än 10 anställda har vi lite extra bra erbjudanden:
10-49 anställda: ingen inskrivningsavgift (värde 250 kronor/person)
50+ anställda: ingen inskrivningsavgift (värde 250 kronor/person) + 5% rabatt
Vi fakturerar även mindre företag, med en gräns på minst 5.000 kronor. För mer information och tecknande av avtal – hör av dig direkt till något av våra center.

Medlem på Fresh Fitness
Som medlem får du tillgång till våra stora och fräscha träningslokaler, högkvalitativ träningsutrustning, PT:s, gruppträning live, virtuell gruppträning och spinning där instruktören peppar deltagarna via film. Vi har bemanning större delen av dagen på våra center, resten av tiden är det självbetjäning som gäller. Därför får du ett medlemsarmband som fungerar både som din personliga nyckel till centret samt betalningsmedel i våra Nutramino-automater.

Medlem på Fresh Fitness (16-18 år)
Vid tecknande av medlemskap för personer under 18 år krävs godkännande och underskrift av vårdnadshavare. Vårdnadshavaren ska anges som betalningsansvarig, och medlem under 18 år är skyldig att genomföra ett introduktionstillfälle i träningslokalen. Pris för introduktionskurs – 250 kronor.

Frysa medlemskap
Medlemsavtal kan frysas oavsett anledning maximalt 365 dagar mot en avgift på 199 kronor. Under perioden medlemskapet är fryst utgår ingen medlemsavgift. Medlemmen har inte heller möjlighet att nyttja Fresh Fitness träningsanläggningar under perioden. Frysning av medlemsavtal genomförs endast på förhand bestämt start- och slutdatum. Medlemskap kan inte sägas upp under den tid det är fryst.

Uppsägning och 14 dagars ångerrätt
Vi är så säkra på vår produkt att du inom 14 dagar från tecknande av medlemskap kan få tillbaka dina pengar om du inte är nöjd. Om du vill säga upp ditt medlemskap (och det gått längre tid än 14 dagar) har vi en uppsägningstid på innevarande månad samt följande månad.

 

Våra medlemsvillkor

Bli medlem >

Laddar in medlemskap

Sök klasser:

Gå till avancerat sök