Gruppträning

Gruppträning Fresh Fitness

Genom att gå på gruppträning ökar du dina chanser att träna mer regelbundet varje vecka. Som medlem får du tillgång till alla våra gruppträningspass.

Våra klasser

På Fresh Fitness erbjuder vi ett brett utbud med koncepten från LES MILLS™, som är världens största leverantör av gruppträning, känt för sin kvalitet på både gruppträning och instruktörer. Vare sig du gillar kondition, styrka, yoga eller pilates så finns det något för dig. På vårt schema idag har vi BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYJAM, BODYCOMBAT och SH’BAM.

Förutom dessa LES MILLS™-klasser har vi även världens mest populära dansform Zumba samt yoga, core och PT-cirkel. Fresh Fitness har också utvecklat sitt egna träningskoncept FreshFit. Det är en effektiv och högintensiv klass där man tränar både styrka och kondition. Denna klass leds alltid av våra kompetenta personliga tränare.

Virtuell gruppträning

Fresh Fitness är en av få kedjor i Sverige som erbjuder virtuell gruppträning och vi kör över 300 virtuella träningspass varje vecka. Det betyder att du kan gå på gruppträning hos oss från klockan 05.15 på morgonen till klockan 23.45 på kvällen. Oavsett vilken tidpunkt på dagen du kommer till centret för att träna så finns det alltid ett virtuellt pass som är igång – tillgängligheten är oslagbar. Den virtuella träningen erbjuder olika klasser från LES MILLS™ men det finns även yoga, pilates och Zumba. Cykelbion erbjuder varierande spinningklasser på olika nivåer oavsett om du är nybörjare eller proffs. Vår virtuella gruppträning gör att du har möjlighet att träna vad du vill, när du vill.