Styrketräning

Träna styrke.

Vi erbjuder ett varierat utbud av träningsutrustning. Det betyder att du kan hitta utrustning som kan hjälpa dig att nå ditt träningsmål.

Styrketräning med maskiner

Om du vill styrketräna så finns allt du behöver på Fresh Fitness. Vi har lagt vikt på hög användbarhet men också enkla och funktionella maskiner. Du kommer inte hitta maskiner hos oss som du inte enkelt förstår dig på hur de fungerar. Du sparar tid och vi tid. Det är smart. All träningsutrustning levereras av Inotec och Life Fitness. Våra roddmaskiner kommer från Concept 2.

Funktionell träning

I och runt funktionsburen har vi skapat riktigt goda förutsättningar för effektiv funktionell träning. Här kan du kombinera styrke- och konditionsträning med hjälp av din kroppsvikt; det mest funktionella sättet att träna på då flera muskler används samtidigt och stabilitet och balans utmanas. Här tränas hela kroppen; överkropp, ben och bål, och det är dessutom det perfekta stället i gymmet när du vill träna din greppstyrka. Du kan även jobba med pulshöjande moment som t ex rep. Funktionell träning passar alla och är ett perfekt komplement till din vanliga styrketräning eller konditionsträning.

Träning med fria vikter

På alla center är det också en stor avdelning med fria vikter. Fria vikter är ett måste för de som sysslar med styrketräning. Vi har all nödvändig utrustning inkluderat bänkpress, knäböj, viktstänger och hantlar upp till 40 kg. För att lära sig riktig teknik och god förståelse av övningar kan du boka ett möte med en av våra personliga tränare.