Våra medlemskap

Våra medlemskap

Träning för alla, det är vårt motto. Hos Fresh Fitness handlar det bara om träning – till en fast, låg månadspris utan bindningstid!

Medlemskapet kostar 199 kronor i månaden och är utan bindningstid. Inskrivningsavgift 250 kr tillkommer. När du skriver in dig som medlem betalar du träningsavgift för resterande dagar i aktuell månad och hela avgiften för nästa månad. För därefter övergå till autogirobetalning.

Medlem på Fresh Fitness

Som medlem får du tillgång till våra stora och fräscha träningslokaler, högkvalitativ träningsutrustning, PT:s, gruppträning live, virtuell gruppträning och spinning där instruktören peppar deltagarna via film. Vi har bemanning större delen av dagen på våra center, resten av tiden är det självbetjäning som gäller. Därför får du ett medlemsarmband som fungerar både som din personliga nyckel till centret samt betalningsmedel i våra Nutramino-automater.

Medlem på Fresh Fitness (16-17 år)

Vid tecknande av medlemskap för personer under 18 år krävs godkännande och underskrift av vårdnadshavare. Vårdnadshavaren ska anges som betalningsansvarig, och medlem under 18 år är skyldig att genomföra ett introduktionstillfälle i träningslokalen. Pris för introduktionskurs – 250 kronor.

Frysa medlemskap

Medlemsavtal kan frysas oavsett anledning maximalt 4 månader mot en avgift på 99 kronor. Under perioden medlemskapet är fryst utgår ingen medlemsavgift. Medlemmen har inte heller möjlighet att nyttja Fresh Fitness träningsanläggningar under perioden. Frysning av medlemsavtal genomförs endast på förhand bestämt start- och slutdatum. Medlemskap kan inte sägas upp under den tid det är fryst.

14 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Vi är så säkra på att du kommer att trivas hos oss att vi erbjuder pengarna tillbaka de första 14 dagarna om du inte är nöjd. Efter de första 14 dagarna gäller en månads uppsägningstid, plus dagarna som är kvar på månaden vi befinner oss i vid uppsägningstillfället.