Om oss

Om Fresh Fitness

Som medlem får du tillgång till våra träningslokaler, PT:s, gruppträning live och virtuell, och spinning där instruktören peppar deltagarna via film.

Efter en kanonstart för Fresh Fitness i Norge, med över 80.000 medlemmar, tog vi succékonceptet vidare till Sverige där succén nu fortsätter. Fresh Fitness idé är att erbjuda bästa möjliga träning till det lägsta priset på marknaden och för 199 kronor i månaden lyckas vi med detta.

Fokusera på just träning

Vi har gjort det möjligt genom att fokusera på just träning. Vi tror nämligen att det är för den sakens skull som du kommer till våra träningscenter. Bubbelpool, bastu och barnpassning hoppar vi över – och satsar istället på riktigt många och bra träningsmaskiner, stort område med fria vikter och virtuell gruppträning från morgon till kväll. Allt i stora och luftiga lokaler. Vill du utöka och förbättra din träning ytterligare så har vi kvalificerade personliga tränare på varje center från 550 kronor i timmen. Med en så låg månadsavgift så är personlig träning nu en möjlighet för alla och inte bara en lyxvara för få. Kort sagt vill vi erbjuda dig den allra bästa träningen utan att plånboken blir tunnare. Dessutom utan bindningstid.

Nordens största koncern

Bakom Fresh Fitness står Nordens största koncern inom träningsrelaterad verksamhet, Health & Fitness Nordic AB. Tillsammans arbetar vi för att möta de krav och förväntningar du har på din träning och strävar hela tiden på att förbättra våra träningsanläggningar och träningsformer så att du känner dig inspirerad till att fortsätta träna. Även i framtiden.

Teckna medlemskap hos oss här på hemsidan eller på någon av våra träningsanläggningar. Varmt välkommen!